Lavin Estates | Premium Villa för högsta krav
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Premium Villa för högsta krav - Sold

Fakta Bilder

575m2 5 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna eleganta och moderna villa ligger i Port Andratx, den framstående fiske- och yachthamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Fastigheten erbjuder över 700 kvm exklusiv bostadsyta, många terrasser samt ett representativt gästområde med över 70 kvm. Bottenvåningen imponerar med ett mycket rymligt vardagsrum och matplats med ett öppet kök och en separat förberedelse. Huset sträcker sig över 3 våningar med en hiss naturligtvis. Från alla våningar kan du njuta av utsikten över hamnen och det öppna havet. Den rymliga trädgården har en uppvärmd drömpool med panoramautsikt över havet. Den 175 kvm stora terrassen erbjuder allt du behöver för utomhusliv. Till exempel en professionell BBQ-grill med en underbar matplats för dig och dina gäster, samt en uteplats med vattenkaskad. Här finns också ett wellness- och bastuområde med ett stort gym och en relaxavdelning. Särskilt vid valet av tillbehör har stor omsorg lagts på att se till att allt harmoniserar med varandra med betoning på fastighetens individuella touch. Därför kan du överallt, i huset och i trädgården, hitta små höjdpunkter från exklusiva tillverkare. Fastigheten erbjuder totalt 5 lyxiga sovrum, utrustade med sängar av hög kvalitet och egna badrum för en trevlig privat atmosfär. Det mycket generösa master bedroom är naturligtvis utrustat med badkar och dusch samt ett personligt omklädningsrum. Möbler är det som ger ett hus dess själ. Därför har stor vikt lagts vid material och färger, känsla och utförande. Många delar är unika eller handgjorda, skräddarsydda och perfekt inbyggda. Ytterligare funktioner är: installerat WIFI, larmsystem med platsövervakning, BUS-system, öppen spis, temperaturkontrollerat vinställ med 2 klimatzoner, humidor, golvvärme, platt trädgård med gräsmatta, ljudsystem och mycket mer.
 • Boyta

  575m2
 • Tomt

  1285m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02JWZZ
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: