Lavin Estates | Premiumvilla i privilegierat läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Premiumvilla i privilegierat läge

Fakta Bilder

695m2 6 Sovrum i Port Andratx

Denna nybyggda premiumvilla ligger på ett utmärkt läge i Port Andratx, den framstående fiske- och småbåtshamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Denna villa är designad för människor som älskar det extraordinära och för vilka hållbarhet är viktigt, och ligger i ett privilegierat läge med 270° panoramautsikt över bukten, det öppna havet till naturreservatet ön Dragonera och har en sydvästlig orientering. En fastighet som inte lämnar något att önska, från det underjordiska garaget med 4 parkeringsplatser, en hiss över alla nivåer till takterrassen med hisnande solnedgångar, en källare med gästlägenhet, fitnessrum och bastu, tilltalande vardagsrum och sovplatser med 4 sovrum, badrum en suite, samt gästlägenhet, infinitypool och grill. Den nybyggda villan har ett klass A-energicertifikat och är utrustad med en isolerad fasad med högkvalitativ natursten, geotermisk energi, solenergi och smarttelefonteknik. Med ett eget stort batteri tillhandahålls tillräcklig energi för självförsörjning och en laddningsstation för e-mobilitet. Huset kan bekvämt styras från var som helst i världen via iPad. Natursten, trä, metallnät och varma klädselfärger präglar den utsökta inredningen. Alla möbler och väggpaneler är silverfärgade. På bottenvåningen finns vardagsrum och matplats tillsammans med köket och ett kontors- eller biblioteksrum, tillsammans med tvättstugan och gästtoaletten. På denna nivå finns både terrassområdena med pool och grill. På övervåningen finns 4 sovrum med badrum och omklädningsrum en suite. De individuellt utformade planteringarna och den stämningsfulla belysningen ger den önskade atmosfären.
 • Boyta

  695m2
 • Tomt

  1346m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02GHWQ
 • Badrum

  6
 • Pris

  14 200 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: