Lavin Estates | Privat belägen villa inom gångavstånd från hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Privat belägen villa inom gångavstånd från hamnen - Sold

Fakta Bilder

283m2 4 Sovrum i Port Andratx - Sold

I ett av de mest eftertraktade bostadsområdena, bara en kort promenad från centrum av Puerto de Andratx, hittar du denna rymliga och ljusa familjevilla. Villan ligger på en tomt på över 1500 kvadratmeter och erbjuder fyra sovrum, alla med eget badrum. Du har många möjligheter att njuta av de varma sommardagarna vid poolen och utomhus. På terrassen kan du njuta av måltider med din familj och vänner medan du beundrar utsikten över havet och naturreservatet på offshore-ön Dragonera. Den plana gräsmattan nedanför poolen och den välskötta trädgården gör denna fastighet särskilt lämplig för familjer med barn. Just denna fastighet har också en semesteruthyrningslicens, vilket gör den till en intressant investeringsmöjlighet för ytterligare inkomster. Här kan du njuta av avkopplande solnedgångar!
 • Boyta

  283m2
 • Tomt

  1628m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02N3UV
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: