Lavin Estates | Radhus av hög kvalitet i centrum av Calvia
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Radhus av hög kvalitet i centrum av Calvia - Sold

Fakta Bilder

262m2 4 Sovrum i Calvia - Sold

Detta radhus i ett lugnt men mycket centralt läge totalrenoverades och byggdes ut 2023. Den moderna interiören och exteriören är perfekt samordnad med den ursprungliga bykaraktären. Det finns totalt 4 sovrum och 4 badrum, vilket ger tillräckligt med utrymme för en familj och gäster. Det stora sovrummet på övervåningen har eget badrum och en solig terrass. Det moderna, högkvalitativa och omfattande utrustade köket har integrerats perfekt i den öppna planlösningen i vardagsrummet och matplatsen. I annexet, som ligger intill poolen, finns ytterligare ett badrum, ett rymligt allrum och ytterligare förvaringsutrymme för sportutrustning, cyklar etc. Det separat tillgängliga källarrummet erbjuder plats för ett stort kök. Det oberoende tillgängliga källarrummet erbjuder ytterligare möjligheter som TV / biografrum, gym / SPA, bodega och mycket mer. Huset är lugnt beläget med gångavstånd till byns centrum med shoppingmöjligheter, livsmedelsbutiker, barer och restauranger samt till veckomarknaden i Calvia. Andra funktioner inkluderar: Varm / kall luftkonditionering, centralvärme, solpaneler, carport och parkering för 4-5 bilar.
 • Boyta

  262m2
 • Tomt

  482m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02T97D
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: