Lavin Estates | Radhus med havsutsikt i Génova
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Radhus med havsutsikt i Génova - Sold

Fakta Bilder

170m2 3 Sovrum i Genova - Sold

Beläget på en lugn och upphöjd gata, bara några meters promenad till centrum av Génova hittar vi detta vackra radhus som är en del av ett 10-unit komplex med gemensam pool. När det gäller distributionen; källaren består av ett privat garage för två bilar med direkt tillgång till huset, på bottenvåningen hittar vi ett rymligt vardagsrum med ett halvöppet kök, en främre terrass med utsikt, som är halvtäckt halvöppen; och en stor bakgård med god integritet och en gästtoalett. På övervåningen finns 3 sovrum, 2 badrum (1 badrum); det stora sovrummet erbjuder en fantastisk utsikt över Palmabukten. När det gäller utrustningen; det räknas med mikrocementgolv i vardagsrummet och mattgolv i sovrummen, luftkonditionering h / c överallt med individuella termostater i varje rum och en rymlig takterrass med panoramautsikt över Tramuntana och Palmabukten. Om du letar efter en fastighet med havsutsikt, nära Palma och i ett lugnt läge, kan det här vara rätt. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill ordna en visning.
 • Boyta

  170m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02UHXB
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: