Lavin Estates | Radhus med havsutsikt, takterrass och trädgård
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Radhus med havsutsikt, takterrass och trädgård - Sold

Fakta Bilder

106m2 2 Sovrum i Bendinat - Sold

Ett hörnradhus med havsutsikt och utsikt över Palmabukten som erbjuder det bästa av medelhavsliv. Fastigheten ligger i ett säkert gated community i Bendinat och erbjuder en bostadsyta på 106 m² med ett öppet kök, vardagsrum / matsal och två sovrum, två badrum (ett badrum) allt på ett plan. Vardagsrummet och sovrummet leder ut till en täckt terrass på 14 m² plus öppna terrasser på 10 m² och en trädgård på 123 m² som inkluderar en grillplats. Trädgården och terrassen är en idealisk plats för att njuta av både havsutsikt, sol och skugga hela dagen och ett säkert område för barn att leka. Från terrassen leder en spiraltrappa upp till takterrassen på 49 m² med panoramautsikt över havet och direkt tillgång till de gemensamma trädgårdarna och en av de två poolerna. Ytterligare funktioner i fastigheten inkluderar luftkonditionering h / c, marmorgolv, öppen spis, två underjordiska parkeringsplatser och ett förråd.
 • Boyta

  106m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02QF3P
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: