Lavin Estates | Radhus med mycket karaktär nära Santa Catalina
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Radhus med mycket karaktär nära Santa Catalina - Sold

Fakta Bilder

188m2 3 Sovrum i Son Espanyolet - Sold

Detta underbara radhus byggdes 2018 av en mallorquinsk arkitekt och ligger i ett lugnt läge på bara 10 minuters gångavstånd till den älskade Santa Catalina-marknaden. Uppdelat på 3 nivåer har denna fastighet mycket karaktär och charm tack vare de 4 meter höga taken och träbjälkarna. På entréplanet hittar vi ett stort garage med gott om förvaringsutrymme, som leder till ett kök med öppen planlösning med vardagsrum och tillgång till en underbar terrass med utekök. Detta är det perfekta utrymmet för att tillbringa trevliga kvällar eller koppla av i solen. På första våningen hittar vi 3 sovrum och 2 badrum, och en annan solig terrass med en privat pool. Från denna våning kommer vi till takterrassen med vacker öppen utsikt. Ytterligare funktioner är förinstallation för en öppen spis, luftkonditionering varm / kall, integritet.
 • Boyta

  188m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02T1XQ
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: