Lavin Estates | Redo att flytta in: Nybyggd högkvalitativ lägenhet…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Redo att flytta in: Nybyggd högkvalitativ lägenhet med havsutsikt

Fakta Bilder

168m2 2 Sovrum i Cas Catala

ELEVEN by ELEMENTS, ett unikt nybygge med sju exklusiva lägenheter, byggs i omedelbar närhet av öns huvudstad Palma. I Cas Català bor du i ett lugnt bostadsområde, men bara några minuter bort väntar Palmas fascinerande liv på att upptäckas. I ett av de mest eftertraktade lägena på Mallorca kan de boende förvänta sig en fantastisk utsikt över Palmabukten. Dessutom ligger ELEVEN bara några minuters promenad från havet och mycket nära golfbanan i Bendinat och den eleganta marinan i Puerto Portals. Lägenheterna har en perfekt layout och är utrustade med golvvärme, luftkonditionering (varm / kall) och Sonos ljudsystem. I centrum av varje lägenhet finns det rymliga vardagsrummet och matplatsen med öppet kök. De stora fönsterpartierna och terrasserna på framsidan av lägenheten förlänger detta utrymme till utsidan och förstärker den speciella effekten av de generösa och öppna planlösningarna. Syftet med den moderna, kubistiska arkitekturen med sina utskjutningar och fördjupningar är att skapa maximal avskildhet utöver den visuella effekten. En annan höjdpunkt i detta lilla, högkvalitativa komplex är utomhusområdet. I en trädgård med inhemska palmer och blommande växter finns en stor gemensam pool och flera terrasser, som är separerade från varandra och erbjuder gott om utrymme för avkoppling och solbad. Två parkeringsplatser i det underjordiska garaget i det exklusiva bostadshuset ingår i priset.
 • Boyta

  168m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02NBOZ
 • Badrum

  2
 • Pris

  2 990 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: