Lavin Estates | Renoverad fastighet från 1300-talet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad fastighet från 1300-talet

Fakta Bilder

690m2 7 Sovrum i Andratx

Denna mycket privata historiska finca med vackra mandel- och fruktträd ligger inom gångavstånd från byn och bara några minuters bilresa från Port Andratx. Fastigheten kan nås via en imponerande uppfart omgiven av cypresser. En stor uteplats i mitten av fastigheten förbinder huvudbyggnaden med ett separat gästområde. Det stora sovrummet med badrum en suite ligger på första våningen, ytterligare sovrum ligger på bottenvåningen. Köket, arbetsköket, matsalen och det stora vardagsrummet med öppen skorsten ligger alla på bottenvåningen med enkel åtkomst från uteplatsen. Den välskötta trädgården och den stora poolen (98 m²) är idealiskt belägna och mycket privata. Gården har en egen vattenfontän, trädgårdshus för utrustning och milslånga privata gångstigar med underbar utsikt över bergen och över byn. Fastigheten har ett solenergisystem, värmepump, luftkonditionering varm / kall, golvvärme, garage, vinkällare etc.
 • Boyta

  690m2
 • Tomt

  360000m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02URF2
 • Badrum

  7
 • Pris

  10 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: