Lavin Estates | Renoverad kvalitetslägenhet i Santa Catalina
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad kvalitetslägenhet i Santa Catalina - Sold

Fakta Bilder

80m2 1 Sovrum i Santa Catalina - Sold

Denna vackra, renoverade lägenhet av högsta kvalitet ligger i hjärtat av Santa Catalina, på gångavstånd från många trendiga restauranger och från den berömda Santa Catalinas färskvarumarknad. Fastigheten har ett elegant rymligt öppet vardagsrum med ett integrerat kök anslutet till en trevlig terrass som är idealisk att njuta av med familj och vänner. Funktioner i fastigheten inkluderar luftkonditionering h / c, inbyggd garderob i sovrummet och vardagsrummet. I denna eleganta och mysiga lägenhet kan du känna uppmärksamheten på detaljerna och den kärlek som lades i renoveringen.
 • Boyta

  80m2
 • Sovrum

  1
 • Property ID

  02M6EE
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: