Lavin Estates | Renoverad lägenhet i frontlinjen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad lägenhet i frontlinjen

Fakta Bilder

80m2 2 Sovrum i Sant Elm

Denna fastighet har ett utmärkt läge i det eftertraktade bostadsområdet Port Drac i Cala Conills, Sant Elm. Det erbjuder vacker utsikt över havet och ön Dragonera. Bostadsområdet kännetecknas av enkel och direkt tillgång till havet. Lägenheten, som ligger i söderläge, har totalrenoverats med högkvalitativa material. Den har ett rymligt vardagsrum och matplats med ett öppet och fullt utrustat kök, som leder till en rymlig täckt terrass, den perfekta platsen att njuta av utsikten och koppla av utomhus. Bekväm tillgång från terrassen till trädgården och till vattnet. Det finns två rymliga sovrum och två badrum. Det stora sovrummet har havsutsikt och ett eget badrum. Ytterligare funktioner inkluderar: parkettgolv i äkta trä, golvvärme, central luftkonditionering h / c, gott om förvaringsutrymme och en täckt utomhusparkeringsplats. Läget är särskilt attraktivt eftersom sandstranden Sant Elm och gågatan med en mängd olika restauranger, barer och butiker ligger inom bekvämt gångavstånd. Sammantaget är denna fastighet ett idealiskt semesterhus för dem som letar efter en perfekt blandning av komfort, utsikt och bekvämligheter.
 • Boyta

  80m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02UQAL
 • Badrum

  2
 • Pris

  975 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: