Lavin Estates | Renoverad lägenhet i hjärtat av Santa Catalina
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad lägenhet i hjärtat av Santa Catalina

Fakta Bilder

101m2 2 Sovrum i Santa Catalina

Till salu är en nyrenoverad lägenhet i hjärtat av den eftertraktade stadsdelen Santa Catalina. Lägenheten har två sovrum, två moderna badrum, en balkong, luftkonditionering och centralvärme med gas och radiatorer. Bara några steg bort finns trendiga kaféer, restauranger och butiker. Trots sitt centrala läge kan du njuta av fantastisk lugn och ro här. Den eleganta designen och den högkvalitativa inredningen gör denna lägenhet till det perfekta hemmet i en av Palmas livligaste stadsdelar.
 • Boyta

  101m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02W0SU
 • Badrum

  2
 • Pris

  595 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: