Lavin Estates | Renoverad lägenhet i Palma
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad lägenhet i Palma

Fakta Bilder

110m2 3 Sovrum i Camp d'en Serralta

Denna rymliga lägenhet ligger bara några minuters promenad från den populära stadsdelen Santa Catalina, Jaime III och Paseo Mallorca, och är helt renoverad, inklusive elinstallation och rörmokeri. Den har 3 sovrum, två badrum och en gästtoalett, ett fullt utrustat kök öppet mot vardagsrummet från vilket du har tillgång till en terrass med 6 m2. Luftkonditionering varm / kall i alla rum och i vardagsrummet.
 • Boyta

  110m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02UHVG
 • Badrum

  2
 • Pris

  625 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: