Lavin Estates | Renoverad lägenhet med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad lägenhet med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

146m2 4 Sovrum i San Agustin

Denna nyrenoverade lägenhet har ett utmärkt läge eftersom den ligger nära många bekvämligheter, flera stränder i Cala Mayor och San Agustín, och några minuter från den vackra staden Palma. Lägenheten har ett modernt och fullt utrustat kök med öppen planlösning som integreras perfekt i det rymliga och ljusa vardagsrummet och matplatsen. Härifrån har du tillgång till terrassen och den hisnande havsutsikten och utsikten till stranden i Cala Mayor. Lägenheten erbjuder också tre sovrum (ett en-suite) och ett mindre sovrum som kan användas som kontor. Andra extrafunktioner är: hiss, parkeringsplats, separat tvättstuga och luftkonditionering.
 • Boyta

  146m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02SI06
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 650 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: