Lavin Estates | Renoverad lägenhet med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad lägenhet med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

90m2 3 Sovrum i Cas Catala

Denna anmärkningsvärda lägenhet har inte bara bekväma bostadsutrymmen utan också fängslande havsutsikt som kommer att lämna dig i vördnad. Den renoverades för två år sedan, vilket säkerställer en vacker estetik hela tiden. Beläget bara 300 meter från en orörd sandstrand, är platsen perfekt för strandentusiaster. Lägenhetens layout är genomtänkt designad, med ett rymligt vardagsrum, en matplats sömlöst integrerad med ett öppet kök, ett sovrum med eget badrum och ytterligare två sovrum med ett separat badrum. Gå direkt från det inbjudande vardagsrummet till en solbelyst terrass, perfekt för att umgås med vänner och familj. Detta utomhusutrymme rymmer ett matbord och solstolar, vilket skapar en lugn plats att uppskatta den omgivande skönheten. Fastigheten är utrustad med moderna bekvämligheter, inklusive luftkonditionering varm och kall, dubbelglasade fönster, Porcelanosa-golv, en utsedd parkeringsplats och ett bekvämt förråd. Oavsett om du vill ha semester eller bo året runt, erbjuder denna lägenhet idealiskt boende och närhet till stranden. Fördjupa dig i skönheten i kustnära boende med denna imponerande bostad.
 • Boyta

  90m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02R103
 • Badrum

  2
 • Pris

  780 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: