Lavin Estates | Renoverad lägenhet med fantastisk utsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad lägenhet med fantastisk utsikt

Fakta Bilder

124m2 2 Sovrum i Santa Catalina

Denna fastighet renoverades 2023 och ligger i den högsta byggnaden i Palma, bara några minuters promenad från den gamla stadsdelen. Lägenheten har två sovrum, alla med eget badrum, gästtoalett, öppet kök med matplats, ett vardagsrum och en terrass med spektakulär panoramautsikt över hela staden, havet, bergen och katedralen. Det är också perfekt sydostläge och har sol hela dagen. Den oklanderliga renoveringen utfördes med ädla och högkvalitativa material. Köket är av Porcelanosa, vitvarorna av Miele och Bora, strålkastarna av Artemide och fönstren av Cortizo. Lägenheten har luftkonditionering med varmt och kallt vatten, öppen spis, parkeringsplats, elektriska persienner, förinstallation för gas, ett domotiskt system och ett Bang & Olufsen ljudsystem. Detta är den perfekta fastigheten för dem som vill bo i hjärtat av staden och njuta av en ojämförlig utsikt.
 • Boyta

  124m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02RUZM
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 250 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: