Lavin Estates | Renoverad lägenhet med havsutsikt i Port Adriano
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad lägenhet med havsutsikt i Port Adriano - Sold

Fakta Bilder

62m2 2 Sovrum i Port Adriano - Sold

Denna charmiga lägenhet med havsutsikt är en riktig pärla i Port Adriano. Med sin fantastiska panoramautsikt över havet, Port Adriano hamn och det oändliga blå havet, är det den perfekta platsen att njuta av livet vid havet. Lägenheten har 2 sovrum och 2 badrum, varav ett är en suite. Interiören är en höjdpunkt av stil och kvalitet, med varje detalj i inredningen noggrant utvalda för att skapa en atmosfär av välbefinnande. Tack vare det fördelaktiga söderläget badar lägenheten i ett naturligt ljusflöde. Golvvärme och luftkonditionering garanterar ett behagligt inomhusklimat under hela året. I byggnaden finns en hiss och en öppen parkeringsplats för ditt fordon. Lägenheten ligger bara några meter från stranden och hamnen Port Adriano - en livlig plats där utsökta restauranger, butiker och barer förkroppsligar en mängd olika kultiverade livsstilar. Panoramautsikten över havet och Port Adriano-hamnen är hisnande och inbjuder en att drömma.
 • Boyta

  62m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02T29Z
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: