Lavin Estates | Renoverad lägenhet på gångavstånd till hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad lägenhet på gångavstånd till hamnen

Fakta Bilder

85m2 2 Sovrum i Portals

Denna nyrenoverade lägenhet har ett utmärkt läge eftersom den ligger på gångavstånd till den lyxiga hamnen i Portals Nous med sina trevliga restauranger och butiker. Lägenheten har ett sovrum med eget badrum och ett sovrum med eget badrum med bastu och klädkammare. Det moderna köket med öppen planlösning och vitvaror från Bosch integreras perfekt i det ljusa vardagsrummet. Andra extrafunktioner är: gästtoalett, separat tvättstuga, elektrisk golvvärme, A/C-enhet i vardagsrummet, en parkeringsplats. Definitivt rätt fastighet för dem som vill ha gångavstånd till alla bekvämligheter och flera stränder.
 • Boyta

  85m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02RS1B
 • Badrum

  3
 • Pris

  890 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: