Lavin Estates | Renoverad lägenhet på gångavstånd till stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad lägenhet på gångavstånd till stranden - Sold

Fakta Bilder

84m2 3 Sovrum i Cas Catala - Sold

Denna vackra lägenhet ligger bara 5 minuters promenad från havet. Fastigheten renoverades stilfullt 2017 med högkvalitativa material och har 3 sovrum, 3 badrum, 2 av dem med eget badrum. För närvarande används ett sovrum som kontor. Den öppna interiören erbjuder alla bekvämligheter och exteriören kommer att överraska dig. Den söderläge terrassen, som är tillgänglig från vardagsrummet och sovrummet, är ett litet paradis med frodig trädgård och markiser. Här finns ett rymligt men ändå intimt område där man kan grilla i uteköket med vänner och koppla av i solen och läsa en bok på solstolen till slutet av dagen. Dessutom finns det en uteplats i norr som är tillgänglig från två sovrum och har utomhusförvaring för tvättmaskin och torktumlare samt en utomhusdusch för att svalka sig i! Funktioner i denna fastighet inkluderar: Marmorgolv, varm / kall luftkonditionering, centralvärme med gaspanna och radiatorer. Golvvärme i alla badrum, elektriska markiser på södra terrassen och elektriska externa persienner i sovrummet, manuellt internt solskydd i alla rum, utrustat kök med högkvalitativa Miele-inbyggda apparater, vattenbehandlingssystem, privat parkering och gemensam pool.
 • Boyta

  84m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02O8IU
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: