Lavin Estates | Renoverad lägenhet vid vattnet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad lägenhet vid vattnet - Sold

Fakta Bilder

96m2 2 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna renoverade och mycket moderna semesterlägenhet av hög kvalitet i Santa Ponsa har fantastisk havsutsikt. Den stora sandstranden, strandpromenaden med massor av barer och restauranger ligger alla inom gångavstånd. Den består av 2 sovrum, 2 badrum, rymlig terrass och en öppen planlösning med vardagsrum och matplats - ett idealiskt semesterhus. Ytterligare funktioner är ett inbyggt kök, luftkonditionering h / c, elektrisk golvvärme.
 • Boyta

  96m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02CSSJ
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: