Lavin Estates | Renoverad lyxlägenhet i bästa stadsläge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad lyxlägenhet i bästa stadsläge - Sold

Fakta Bilder

130m2 2 Sovrum i Santa Catalina - Sold

Denna smakfullt renoverade lägenhet ligger i centrum av Santa Catalina, i en gammal byggnad med mycket karaktär, skickligt underhållen, med bara två grannar. Renoveringen har utförts med material av hög kvalitet samtidigt som de traditionella elementen som kännetecknar Palmas gamla arkitektur har bevarats. Ekgolv, takbjälkar, högt i tak och marésväggar på terrassen samt fönsterluckor i trä ger fastigheten en speciell historisk charm. Här finns två sovrum och två badrum, ett ljust vardagsrum med matplats och fönster från golv till tak och ett vackert kök designat av en lokal snickare med vitvaror från Miele och Gutmann. Lägenheten har en privat terrass på ca 30 m2 och en gemensam terrass. Det har också ett förråd på cirka 12m2, varm och kall luftkonditionering och golvvärme i båda badrummen.
 • Boyta

  130m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02U1CY
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: