Lavin Estates | Renoverad semesterlägenhet med delvis havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad semesterlägenhet med delvis havsutsikt

Fakta Bilder

127m2 2 Sovrum i Costa de la Calma

Upptäck charmen i denna smakfullt renoverade semesterlägenhet med sin fängslande delvisa havsutsikt. Boendet ligger i en fridfull miljö och lovar en härlig tillflyktsort för dem som söker avkoppling och komfort. Kliv in i en medelhavsinspirerad atmosfär där modern estetik möter lugna omgivningar. Mittpunkten i denna villa är det rymliga vardagsrummet och matsalen, som sömlöst flyter in i den angränsande täckta terrassen. Detta är den perfekta platsen att varva ner och njuta av den lugnande kustbrisen. Det ger det perfekta utrymmet för gemensamma stunder med familj och vänner i en avslappnad atmosfär. Vardagsrummet har också en mysig öppen spis som skapar en välkomnande atmosfär under de svalare månaderna. Köket och frukostterrassen vid ingången till huset är en charmig plats att börja dagen på och njuta av morgonsolen. Villan har två sovrum och två badrum på nedre plan, alla med tillgång till en terrass. Tack vare luftkonditionering i hela huset och elektrisk golvvärme i badrummen och köket är din komfort garanterad hela tiden. Den stora gemensamma poolen och den soliga terrassen erbjuder gott om avskildhet och inbjuder dig att koppla av och njuta av solen. Dessutom kan de boende njuta av bekvämligheterna på det närliggande hotellet, inklusive tennisbanor, ett spa, en restaurang och en bar vid den gemensamma poolen. Flera gemensamma parkeringsplatser finns tillgängliga. Den unika kombinationen av komfort, avskildhet och rekreationsmöjligheter gör detta boende till en idealisk semesterbostad.
 • Boyta

  127m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02SU3A
 • Badrum

  2
 • Pris

  660 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: