Lavin Estates | Renoverad semesterlägenhet med delvis havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad semesterlägenhet med delvis havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

127m2 2 Sovrum i Costa de la Calma - Sold

Upptäck charmen i denna smakfullt renoverade semesterlägenhet med sin fängslande delvisa havsutsikt. Den ligger i ett säkert bostadsområde och erbjuder en pittoresk utsikt över landskapet med delvis havsutsikt och ett eftertraktat västerläge. Här möts du av en medelhavsatmosfär, kombinerad med modern komfort i en lugn omgivning. Hjärtat i denna duplexlägenhet är det rymliga vardagsrummet, som sömlöst flyter in i den angränsande täckta terrassen. Det är en plats där du kan njuta av värdefulla stunder med familj och vänner i en avslappnad atmosfär. Vardagsrummet har också en mysig öppen spis som garanterar en behaglig atmosfär under de svalare månaderna. Köket och frukostterrassen vid ingången erbjuder en charmig miljö för att börja dagen och njuta av morgonsolen. Lägenheten har två sovrum och två badrum på nedre våningen, där varje sovrum har tillgång till en terrass. Med luftkonditionering överallt och elektrisk golvvärme i badrummen är din komfort garanterad hela tiden. Den generösa gemensamma poolen, flankerad av soliga terrasser, är perfekt för avkoppling och solbad. Dessutom kan de boende utnyttja bekvämligheterna på grannhotellet till rabatterade priser, inklusive tennisbanor, ett spa, en restaurang och en bar vid den gemensamma poolen. Användning av hotellets gemensamma pool är tillgänglig för fastighetsägare utan extra kostnad. Det finns flera gemensamma parkeringsplatser. Denna unika blandning av komfort, avskildhet och rekreationsmöjligheter gör detta boende till en idealisk semesterbostad.
 • Boyta

  127m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02SU3A
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: