Lavin Estates | Renoverad takvåning i första strandlinjen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad takvåning i första strandlinjen

Fakta Bilder

197m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

Välkommen till den eftertraktade semesterbostaden "Sunset Gardens" i Nova Santa Ponsa, där lyx och elegans möter hisnande havsutsikt. Denna helt renoverade duplex takvåning erbjuder dig en utmärkt boendeupplevelse precis vid kusten. Med tre rymliga sovrum och tre lyxiga badrum erbjuder denna lägenhet den perfekta tillflyktsorten. Den öppna planlösningen med ett fullt utrustat kök inbjuder dig att koppla av och skämma bort dina gäster. Stora fönster och material av hög kvalitet skapar en ljus och luftig atmosfär som återspeglar tidlös smak. Höjdpunkten i denna takvåning är utan tvekan dess läge i den första havslinjen. Njut av havets skönhet från de rymliga, delvis täckta terrasserna och upplev oförglömliga solnedgångar. Dessutom har takvåningen en egen pool och en grillplats på takterrassen, den perfekta tillflyktsorten för privata stunder och mysiga sammankomster med familj och vänner. Andra lyxiga egenskaper inkluderar en öppen spis för mysiga kvällar, en sydvästlig orientering, golvvärme, luftkonditionering, en parkeringsplats och en privat gemensam tennisbana samt en gemensam pool till ditt förfogande. Dessutom, på grund av tillgången till havet, har vattensportentusiaster möjlighet att utöva sin passion direkt från hemmet. Denna exklusiva takvåning skapar den perfekta atmosfären, låt dig förtrollas av dess oemotståndliga charm. Om du letar efter en förändring av takten erbjuder den närliggande marinan i Port Adriano en mängd olika restauranger, kaféer och även en dyk- och segelskola. Golfare kan välja och vraka med flera golfbanor bara några minuter bort med bil. Upptäck ett elegant och attraktivt hem som inte bara uppfyller dina högsta förväntningar utan också skapar inbjudande utrymmen för att tillbringa dyrbar tid med dina nära och kära. Tveka inte, utan ta vara på detta unika tillfälle att förverkliga dina drömmar i en perfekt medelhavsort.
 • Boyta

  197m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02SX3P
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: