Lavin Estates | Renoverad takvåning med fantastisk utsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad takvåning med fantastisk utsikt - Sold

Fakta Bilder

75m2 2 Sovrum i Son Espanyolet - Sold

Vi presenterar en ljus takvåning med en stor terrass och fantastisk utsikt i Palma. Byggnaden ligger nära Son Espanyolet, med enkel tillgång till stadens centrum. Fastigheten har ett fullt utrustat kök, vardagsrum med tillgång till en stor terrass på ca. 73 m2, 2 sovrum, ett komplett badrum med dusch och en gästtoalett. Mycket bra öppen utsikt över havet, bergen och staden. Det finns möjlighet att hyra en underjordisk parkeringsplats i den angränsande byggnaden.
 • Boyta

  75m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02V2KP
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: