Lavin Estates | Renoverad takvåning med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad takvåning med havsutsikt

Fakta Bilder

179m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

Denna takvåning ligger i ett av Nova Santa Ponsas mest populära bostadsområden och erbjuder lyxig boendekomfort på högsta nivå. På vardagsrummet finns ett rymligt vardagsrum med ett öppet kök - en täckt terrass erbjuder en trevlig skuggig plats även under de hetaste sommardagarna med underbar utsikt över den rymliga gemensamma poolen ner till havet. Två av de tre sovrummen ligger också på denna nivå - alla med eget badrum. På den övre nivån finns den rymliga master-sviten med eget badrum och omklädningsrum. Det finns två terrasser på denna nivå, en mindre med utsikt över bergen, den andra med en grillplats, delvis täckt och med ett stort öppet utrymme för solbadare. Takvåningen renoverades nyligen och har elektrisk golvvärme, ett modernt luftkonditioneringssystem och en gasspis för de svalare månaderna på året. Ett solcellssystem minskar de löpande kostnaderna. Om du letar efter variation kan du välja mellan de olika golfbanorna, Country Club Mallorca med sina förstklassiga tennisbanor med original Wimbledon-gräs och marinorna i Santa Ponsa med sina många restauranger och fritidsaktiviteter. Till lägenheten hör en privat parkeringsplats i det underjordiska parkeringsgaraget och ett förråd.
 • Boyta

  179m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02OCSD
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 350 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: