Lavin Estates | Renoverad villa av hög kvalitet i Monport
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad villa av hög kvalitet i Monport

Fakta Bilder

382m2 4 Sovrum i Port Andratx

Denna imponerande villa i modern lantlig stil ligger i ett mycket exklusivt bostadsområde i den pittoreska fiske- och yachthamnen Port Andratx på sydvästra Mallorca. Tomten på ca 1.530 m² med välskött trädgård ligger på toppen av den populära Monport-kullen och erbjuder en spektakulär utsikt över hela hamnen och det öppna havet. Den autentiska och eleganta villan totalrenoveras för närvarande och kombinerar utmärkt smak med en generös atmosfär och många kärleksfulla detaljer. Det särskilt högkvalitativa utförandet av de utvalda kvaliteterna gör livet till en speciell upplevelse. Huvudbyggnaden har ett rymligt vardagsrum, en öppen matplats, ett fullt utrustat kök med angränsande tvättstuga och fyra sovrum, alla med eget badrum. Förutom det bästa solläget erbjuder denna fastighet ett rymligt utomhusområde med täckta såväl som öppna terrassområden, trädgårdsområde och en pool. Andra egenskaper hos denna perfekta fastighet inkluderar golvvärme, luftkonditionering (båda via värmepump), utekök, utsikt över hamnen, bergen och havet, gasspis, två garageparkeringsplatser och gott om avskildhet i ett lugnt läge.
 • Boyta

  382m2
 • Tomt

  1530m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02OED1
 • Badrum

  5
 • Pris

  10 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: