Lavin Estates | Renoverad villa av hög kvalitet nära Port Adriano
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad villa av hög kvalitet nära Port Adriano

Fakta Bilder

206m2 4 Sovrum i Port Adriano

De som vill nå stranden, restauranger och shoppingmöjligheter till fots kommer att bli glada över läget för denna villa. Den moderna marinan i Port Adriano med sin exklusiva boulevard ligger bara några minuter bort. Denna charmiga villa har nyligen renoverats med material av högsta kvalitet. Treglasfönster och skjutdörrar, golvvärme (värmepump), designkök med Bauknecht-apparater, uppvärmd pool är bara några av de många exklusiva funktionerna. Fastigheten erbjuder fyra sovrum, tre badrum (två en-suite), ett rymligt vardagsrum / matplats med öppet kök, ett annat vardagsrum på övervåningen, gästtoalett och tvättstuga. De smakfulla möblerna kan tas över, så att det är möjligt att omedelbart och bekvämt använda denna fantastiska egendom. De mysiga utomhusområdena med delvis täckta terrasser och poolen ligger på en medelhavstomt, vilket garanterar mycket integritet. En visning av denna fastighet kan vara värt!
 • Boyta

  206m2
 • Tomt

  618m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02PKPN
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 890 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: