Lavin Estates | Renoverad villa i populärt samhällskomplex precis vid…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad villa i populärt samhällskomplex precis vid havet!

Fakta Bilder

151m2 2 Sovrum i Santa Ponsa

Denna nyrenoverade villa ligger i ett populärt komplex vid havet i Nova Santa Ponsa och erbjuder hisnande havsutsikt från den täckta terrassen på övervåningen. Den moderna villan med medelhavscharm har ett rymligt vardagsrum med matplats och kök i öppen planlösning, en gästtoalett, en elegant poolterrass, centralvärme med gas, luftkonditionering och en mysig öppen spis på bottenvåningen. Ytterligare inbjudande terrasser ligger på baksidan av huset. På övervåningen finns två rymliga dubbelrum, vart och ett med eget badrum. Ett av sovrummen har en klädkammare, medan det andra imponerar med en terrass på framsidan som erbjuder fantastisk havsutsikt. De boende i detta eftertraktade bostadsområde har tillgång till ett förstklassigt fitnessområde och en vackert anlagd gemensam pool med spektakulär utsikt över Malgratsöarna. Den som vill ha lite omväxling kan välja mellan den charmiga marinan Santa Ponsas eller den lyxiga marinan Port Adrianos med sina fritidsanläggningar och många kaféer och restauranger. Det finns också flera förstklassiga golfbanor i omedelbar närhet samt Santa Ponsas Country Club, där ATP-tennisturneringen anordnas varje år. Denna villa i Nova Santa Ponsa kombinerar en utmärkt infrastruktur med ett lyxigt boende i ett drömläge precis vid havet. Flytta in och känn dig som hemma!
 • Boyta

  151m2
 • Tomt

  196m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02T1JS
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: