Lavin Estates | Renoverat hus av hög kvalitet med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverat hus av hög kvalitet med havsutsikt

Fakta Bilder

222m2 3 Sovrum i Port Andratx

Denna exklusiva fastighet ligger i ett litet samhälle med bara några få enheter och erbjuder fantastisk havsutsikt och en privat pool på takterrassen. Huset har nyligen byggts om och presenteras i mycket hög kvalitet och modernt skick. När du kommer in i fastigheten befinner du dig på huvudnivån med vardagsrum, kök med öppen planlösning och direkt tillgång till det täckta terrassområdet. Härifrån kan du enkelt komma åt takterrassen med uppvärmd pool och njuta av utsikten över det omgivande området och det öppna havet. Sovrumsnivå med masterområdet ligger en våning under huvudnivån och rymmer totalt 2 sovrum, alla med eget badrum, en inre uteplats med tvättstuga och delvis öppna och täckta terrassområden. Externt tillgänglig erbjuder denna fastighet också en gästlägenhet bestående av ett vardagsrum, öppet kök, sovrum med eget badrum och en egen utomhusterrass. Andra funktioner inkluderar ett garage för en bil, naturstengolv, LEICHT designkök, högkvalitativa snickerier, privat omklädningsrum, BULL utomhusgrill, ramlösa fönster från golv till tak, myggnät i sovrummen, larmsystem, uppvärmd pool, internet, luftkonditionering w / c och golvvärme.
 • Boyta

  222m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02RL9Z
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: