Lavin Estates | Romantisk villa med havsutsikt för reform med licens
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Romantisk villa med havsutsikt för reform med licens

Fakta Bilder

472m2 7 Sovrum i San Agustin

Denna romantiska villa från 1950-talet erbjuder all charm från en svunnen tid. Den ligger bara en kort promenad från stränderna i Cala Major och San Agustin och är redo att återställas till sin forna glans och skulle bli ett underbart familjehem nära flera internationella skolor. Fastigheten med en stor tomt har en licens för renovering för att skapa en villa med 5 sovrum över tre våningar med högt i tak, hiss, kontor, garage, takterrass och pool. Dessutom finns det ett separat gästhus med potential för antingen 1 eller 2 sovrum. Fastigheten har en skyddad fasad och vissa speciella element inom fastigheten inklusive snickeriarbetet som måste underhållas. Visningar rekommenderas starkt för att fullt ut förstå potentialen och platsen. De bifogade planerna är för det aktuella projektet.
 • Boyta

  472m2
 • Tomt

  1941m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02SP3N
 • Badrum

  11
 • Pris

  3 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: