Lavin Estates | Rustikt hus på landet i Es Capdella
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rustikt hus på landet i Es Capdella - Sold

Fakta Bilder

120m2 2 Sovrum i Capdella - Sold

Detta vackra hus i Es Capdella är en sann oas av lugn och avkoppling. Det ligger i utkanten av den pittoreska byn i en lugn återvändsgränd och erbjuder en fantastisk utsikt över den orörda naturen i det omgivande området. Samtidigt ligger kustorterna i sydväst bara några kilometer bort, medan Palma och flygplatsen kan nås på bara 30 minuter. Det renoverade huset har inretts med stor omsorg om detaljerna och har ett rymligt vardagsrum och matplats på bottenvåningen med högt i tak, ett fullt utrustat kök, ett badrum och ett praktiskt tvättstuga. På övervåningen finns två mysiga sovrum, ett duschrum, en separat toalett och ett omklädningsrum. En ytterligare höjdpunkt är det lilla gästhuset med ytterligare ett sovrum, ett privat badrum och en terrass. Husets underbara utomhusområde erbjuder en lättskött trädgård med pool och dusch, samt två mysiga terrasser för avkoppling. Ett sommarkök med öppen spis och grill är den perfekta platsen att äta utomhus och njuta av den vackra panoramautsikten över det vackra Capdellá-landskapet. Detta hus är en riktig pärla och erbjuder allt du behöver för en perfekt semester eller ett liv omgivet av naturen.
 • Boyta

  120m2
 • Tomt

  850m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02N4EV
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: