Lavin Estates | Rymlig lägenhet i centrala Palma
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig lägenhet i centrala Palma - Sold

Fakta Bilder

138m2 3 Sovrum i Santa Catalina - Sold

Denna centralt belägna renoverade och inflyttningsklara lägenhet ligger mellan Santa Catalina och Paseo Maritimo. Den har ett rymligt vardagsrum / matsal, som är mycket ljust på grund av sina stora fönster, och ett rymligt, fullt utrustat kök. Dessutom 3 sovrum och 2 badrum, varav ett med eget badrum. Naturliga ekparkettgolv, luftkonditionering varm / kall och uppvärmning med elektriska radiatorer. Möjlighet att köpa en underjordisk parkeringsplats. Palma med cirka 300 soldagar per år är den perfekta staden för alla som älskar bra väder. Under de senaste åren har distrikten runt Santa Catalina, hamnområdet och Paseo Marítimo förvandlats och erbjuder en verkligt kosmopolitisk atmosfär. Santa Catalina har utvecklats till ett kvarter i den baleariska huvudstaden. Det stora utbudet av konstnärliga kaféer, popup-butiker och moderna restauranger förmedlar en helt internationell atmosfär. Tack vare kvarterets lutande form finns det en mängd olika lägenheter och både andra och tredje raden har också utsikt över hamnen i Palma. I den sydöstra delen av staden, direkt i hamnen, ligger Paseo Marítimo, ett av stadens mest kända fritidsområden och det angränsande San Agustin. Förutom exklusiva diskotek och restauranger har Paseo Marítimo en fantastisk utsikt över hamnen och katedralen, som ligger bara några minuters promenad bort.
 • Boyta

  138m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02RVBP
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: