Lavin Estates | Rymlig lägenhet i El Terreno
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig lägenhet i El Terreno

Fakta Bilder

190m2 5 Sovrum i El Terreno

I den övre delen av El Terreno hittar vi denna vackra, helt renoverade lägenhet. Material av olika texturer och färger har använts för att ge hela fastigheten en modern, glad och elegant atmosfär. Rymligt vardagsrum med matplats och öppet koncept, kök, barområde, 5 dubbelrum - alla med eget badrum. Terrass på ca 22 m2 med utsikt över havet och staden. På grund av sin rymliga layout är denna fastighet lämplig för en stor familj eller två vänliga familjer, eller som ett coworking / bostadsutrymme. Luftkonditionering varm / kall i alla rum och gas centralvärme med design radiatorer. 1 parkeringsplats ingår i priset. Det finns möjlighet att köpa ytterligare parkeringsplatser i byggnaden bredvid.
 • Boyta

  190m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02MWBQ
 • Badrum

  5
 • Pris

  1 150 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: