Lavin Estates | Rymlig lägenhet i populär komplex
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig lägenhet i populär komplex - Sold

Fakta Bilder

104m2 2 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna moderna lägenhet i centrum av Port Andratx ligger på första våningen i ALMAR-komplexet med underjordisk parkering, stor pool och hiss. Lägenheten har en stor terrass på 31 m², ett stort vardagsrum, 2 sovrum varav ett har tillgång till terrassen, ett badrum och ett kök. En privat parkeringsplats, en hiss och en bra solig orientering kompletterar erbjudandet.
 • Boyta

  104m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02MN48
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: