Lavin Estates | Rymlig lägenhet med 4 sovrum i Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig lägenhet med 4 sovrum i Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

152m2 4 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Upptäck kustnära boende med denna exceptionella lägenhet med 4 sovrum i hjärtat av Santa Ponsa. Med ett utmärkt läge inom bekvämt räckhåll från stormarknader, kaféer, restauranger och den fantastiska sandstranden, erbjuder denna fastighet den perfekta blandningen av komfort, bekvämlighet och medelhavscharm. Viktiga funktioner i denna rymliga lägenhet är 4 sovrum, ett av dem med eget badrum och ytterligare 3 sovrum, som delar ett badrum och en extra gästtoalett. Njut av komfort året runt med gas centralvärme och luftkonditionering, vilket ger en mysig atmosfär under de svalare månaderna och en uppfriskande flykt från sommarvärmen. Dyk ner i lyx med tillgång till en välskött gemensam pool. Perfekt för en uppfriskande simtur eller avkoppling under den varma spanska solen. Missa inte denna otroliga möjlighet att äga en bit av Santa Ponsas lockelse. Oavsett om du söker en permanent bostad eller en semesterresa, erbjuder denna lägenhet med 4 sovrum den perfekta duken för din idealiska medelhavslivsstil. Ytterligare funktioner är två stora garageparkeringar samt ett förråd. Kontakta oss idag för att ordna en visning och uppleva kärnan i Santa Ponsa-livet från första hand.
 • Boyta

  152m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02T5OI
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: