Lavin Estates | Rymlig lägenhet med balkong
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig lägenhet med balkong - Sold

Fakta Bilder

111m2 2 Sovrum i Santa Catalina - Sold

Denna trevligt renoverade lägenhet ligger i hjärtat av Santa Catalina, bara en kort promenad från Santa Catalina-marknaden och Palma Tennis Club. Fastigheten har 2 stora sovrum, båda med eget badrum. Ett rymligt modernt kök med högkvalitativa apparater som är anslutna till det öppna vardagsrummet som leder dig ut till den trevliga balkongen. Bostadsytan i denna lägenhet är 111 kvm och en 10 kvm balkong. Fastigheten har A/C varm och kall, hiss och ett förråd.
 • Boyta

  111m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02TPI1
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: