Lavin Estates | Rymlig lägenhet med enastående utsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig lägenhet med enastående utsikt - Sold

Fakta Bilder

313m2 4 Sovrum i Paseo Marítimo - Sold

Denna mycket unika lägenhet är perfekt belägen vid den fashionabla bukten Can Barbara, som erbjuder en underbar utsikt över den lilla hamnen och Palmas berömda strandpromenad, gångavstånd till shoppingcentret Porto Pi och bara några minuter från flygplatsen. De 4 rymliga sovrummen med eget badrum, liksom det ljusa vardagsrummet och matplatsen har direkt tillgång till vackra terrasser som vetter mot den söta och pittoreska hamnen. Dessutom erbjuder lägenheten ett generöst kök, separat tvättstuga, gästtoalett, inbyggd garderob, skafferi, parkett och marmorgolv, även kanaliserad luftkonditionering. Det gemensamma poolområdet på taket med grillplats är perfekt för att samla vänner och familj för att njuta av skönheten i staden Palma.
 • Boyta

  313m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02T0K1
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: