Lavin Estates | Rymlig lägenhet med havsutsikt för ombyggnad
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig lägenhet med havsutsikt för ombyggnad - Sold

Fakta Bilder

146m2 4 Sovrum i San Agustin - Sold

Denna välplacerade lägenhet, inom gångavstånd från Cala Major-stranden, har stor potential för renovering. Det skulle göra ett utmärkt hem för antingen semester eller permanent boende. Lägenheten har en entréhall, vardagsrum och matsal med öppen planlösning, separat kök och tvättstuga. Det finns ett sovrum med eget badrum, 2 dubbelrum med separat badrum, gästtoalett och ett 4: e enkelrum med eget badrum. Från vardagsrummet och matsalen finns tillgång till terrassen på 15m2, med sin sydvästra orientering, perfekt för middagar och avkoppling. Lägenheten är byggd på kolumner så många av de inre väggarna kan tas bort för att omfördela utrymmet. Funktioner i lägenheten inkluderar centralvärme med gas, en privat parkeringsplats i det underjordiska garaget och gemensam parkering.
 • Boyta

  146m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02S5SL
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: