Lavin Estates | Rymlig lägenhet med havsutsikt i Bonanova
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig lägenhet med havsutsikt i Bonanova

Fakta Bilder

155m2 4 Sovrum i La Bonanova

Denna rymliga lägenhet byggdes 2002 och består av 4 sovrum (3 dubbelrum och ett enkelrum) och 2 badrum (ett med eget badrum). Det stora sovrummet har också ett omklädningsrum och havsutsikt. Rymligt, fullt utrustat och separat kök med tvättstuga. Vardagsrum/matsal med utgång till en täckt terrass på ca 27 kvm med vacker utsikt över havet och staden. Marmorgolv, luftkonditionering varm / kall i alla rum, elektriska persienner. Gemensam pool och trädgård. 2 rymliga parkeringsplatser med enkel åtkomst och ett förråd ingår i priset. Om du har några frågor eller vill ha en visning, tveka inte att kontakta oss.
 • Boyta

  155m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02NUEF
 • Badrum

  2
 • Pris

  890 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: