Lavin Estates | Rymlig lägenhet med havsutsikt i Paseo Marítimo
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig lägenhet med havsutsikt i Paseo Marítimo - Sold

Fakta Bilder

200m2 4 Sovrum i Paseo Marítimo - Sold

Denna rymliga och välskötta lägenhet ligger på Paseo Maritimo och erbjuder underbar panoramautsikt över havet och katedralen. Shoppingcentret Porto Pi samt Club de Mar och Paseo Maritimo i Palma med sina många restauranger, barer och butiker ligger bara några minuters promenad bort. Boytan på 266 m² är fördelad på följande sätt: ljust vardagsrum/matsal, kök med skafferi, 4 sovrum, 1 extra sovrum med badrum (för service) och 4 badrum, 2 av dem en suite. Terrassytan på 50 m2 är uppdelad i 2 stora terrasser och en balkong. Varje rum har egen tillgång till en täckt terrass. Byggnaden är i perfekt skick och har en stor gemensam pool, utomhusduschar, gym och bastu. Fastigheten har gas centralvärme med radiatorer, luftkonditionering varm och kall, marmorgolv, inbyggda garderober, larmsystem, videointercom, förråd och 2 underjordiska parkeringsplatser ingår i priset. Tveka inte att kontakta oss för några frågor eller visningar. Vi hjälper dig gärna.
 • Boyta

  200m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02TFLW
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: