Lavin Estates | Rymlig nybyggd villa i ett lugnt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig nybyggd villa i ett lugnt läge

Fakta Bilder

403m2 5 Sovrum i Sol de Mallorca

I ett vackert och lugnt bostadsområde i urbanisationen Sol de Mallorca, ca 20 minuters bilresa från öns huvudstad Palma, byggs för närvarande 6 moderna fristående nybyggda villor med privata pooler. Villaprojektet kallas "Plein Soleil II". Den första fasen "Plein Soleil I" har redan färdigställts och alla villor har sålts och överlämnats till sina nya ägare. Även om samma signatur från arkitekten är tydligt igenkännbar, är varje villa unik med en differentierad design och layout. Det de har gemensamt är den moderna linjära arkitekturen och viktiga element som högt i tak, dörrar från golv till tak och stora fönsterfronter som öppnar upp mot de privata terrasserna och förbinder inomhus- och utomhusområden. Alla villor har en byggnadsarea på ca 400 m2, fördelat på 2 nivåer. Den största av de 6 villorna har också en källare. Totalt har alla 5 sovrum med eget badrum, inbyggda garderober och tillgång till en terrass. Master-sviten med klädkammare och stor privat terrass samt ytterligare 3 sovrum ligger på övervåningen, det 5: e sovrummet ligger på bottenvåningen. Det rymliga vardagsrummet och matplatsen öppnar till täckta terrasser samt till trädgården med en privat pool. Det stora och välutrustade köket med matlagningsö och inbyggda Gaggenau-apparater är antingen helt integrerat i vardagsrummet eller separerat från matsalen endast med en skjutdörr. Den högkvalitativa utrustningen inkluderar: tvättstuga med Miele-apparater, gästtoalett, extra TV-rum eller uteplats på första våningen, luftkonditionering varm / kall, golvvärme, värmepump, solpaneler, stora skjutbara fönster av märket Schüco eller liknande med dubbelglas, förstärkt värmeisolering, luftkammare samt minimalistiska profiler, kalkstengolv inom och utanför i formatet 70x70, larmsystem och ett garage för 2 bilar eller 2 täckta parkeringsplatser. Utanför inbjuder den platta trädgården med en privat pool unga och gamla att leka och koppla av. I omedelbar närhet finns flera vackra små sandstränder, olika sport- och fritidsanläggningar, golfbanor, shoppingmöjligheter samt internationella skolor. Småbåtshamnarna Puerto Portals och Port Adriano ligger bara 10 minuters bilresa bort och flygplatsen kan nås med bil på 30 minuter. I Sol de Mallorca bor du i ett bra område året runt, mitt i hjärtat av den populära sydvästra delen av Mallorca och ändå tillräckligt långt bort från liv och rörelse.
 • Boyta

  403m2
 • Tomt

  1273m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02RVSQ
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 850 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: