Lavin Estates | Rymlig och modern renoverad lägenhet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig och modern renoverad lägenhet

Fakta Bilder

200m2 3 Sovrum i Paseo Marítimo

Rymlig renoverad lägenhet på Paseo Maritimo. Denna modernt designade lägenhet ligger på första våningen i en historisk byggnad framför havet. Alla högkvalitativa naturmaterial har använts för interiör och exteriör finish. Lägenheten har högt i tak, ett stort vardagsrum med matplats, ett toppmodernt kök och en stor solig terrass som är perfekt för middagar under bar himmel. Lägg till de rymliga tre sovrummen och en-suite badrum och du har det perfekta utrymmet för en familj eller för att underhålla gäster. Ytterligare funktioner inkluderar naturstengolv, golvvärme, luftkonditionering, sono-system, osmos. En lyxig oas i hjärtat av den pulserande staden, belägen på gångavstånd till centrala Palma och bara några minuter från de bästa stränderna på ön.
 • Boyta

  200m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02RR30
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 550 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: