Lavin Estates | Rymlig takvåning med havsutsikt i exklusivt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig takvåning med havsutsikt i exklusivt läge - Sold

Fakta Bilder

179m2 2 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna fantastiska takvåning ligger nära havet och i ett högkvalitativt område i det eftertraktade området Nova Santa Ponsa, inte långt från den lyxiga marinan i Port Adriano. Du når takvåningen bekvämt med hissen och direkt in i det privata området. Det stora och öppna vardagsrummet / matsalen med högt i tak garanterar ett mycket trevligt boendeklimat. Det angränsande köket kan öppnas upp och integreras i vardagsrummet, om så önskas. Dessutom finns det två stora dubbelrum, vart och ett med eget badrum. Ett tredje sovrum kan läggas till med enkla strukturella åtgärder. En speciell höjdpunkt är den 63m2 stora terrassen, från vilken man kan njuta av en vacker utsikt över den parkliknande gemensamma marken till havet. De delvis täckta terrasserna ger tillräcklig skugga under de varma dagarna på Mallorca. Ytterligare funktioner är: Gästtoalett, golvvärme och luftkonditionering, öppen spis, inbyggda skåp, tvättstuga, separat förråd, 4 parkeringsplatser inom det gemensamma området.
 • Boyta

  179m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02S3NK
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: