Lavin Estates | Rymlig takvåning med havsutsikt och takterrass
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig takvåning med havsutsikt och takterrass

Fakta Bilder

145m2 3 Sovrum i Port Andratx

Denna takvåning ligger på ett av de bästa lägena på Mallorca, i den framstående fiske- och yachthamnen Port Andratx, på den exklusiva sydvästra delen av ön. Bostadskomplexet består av 16 enheter och två rymliga gemensamma pooler. Takvåningen med vacker havsutsikt har en öppen planlösning med vardagsrum och matplats med ett amerikanskt kök, tre sovrum, två badrum och en gästtoalett. Den stora täckta terrassen och den privata takterrassen med grillplats är den perfekta platsen för att njuta av oförglömliga solnedgångar i havet. Ytterligare extrafunktioner inkluderar två parkeringsplatser, en öppen spis, golvvärme och luftkonditionering h / c.
 • Boyta

  145m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02UK3T
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: