Lavin Estates | Rymlig takvåning med takterrass i Bendinat
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig takvåning med takterrass i Bendinat - Sold

Fakta Bilder

123m2 3 Sovrum i Bendinat - Sold

Denna välkomnande takvåning är ett utmärkt alternativ för alla som letar efter ett bekvämt och rymligt bostads- eller fritidshus. Fastigheten erbjuder 3 sovrum, 2 badrum (ett badrum), ett vardagsrum / matsal med tillgång till en täckt terrass på ca. 15m2, ett separat kök och en tvättstuga. Fastighetens höjdpunkt är definitivt takterrassen på 90m2, som ger gott om utrymme för utomhusliv och underhållning. Inuti har fastigheten gas centralvärme med radiatorer och är delvis luftkonditionerad. Det gated community är välskött, med en pool som är perfekt för simning och avkylning under de varma sommarmånaderna. Fastigheten har en garageplats, ett förrådsutrymme och erbjuder tillgång till hiss. Stränderna i Illetes och shoppinganläggningarna i Bendinat ligger bara 10 minuters promenad bort och Palma ligger 10 minuter bort med bil.
 • Boyta

  123m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02U13K
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: