Lavin Estates | Rymligt hörnradhus med enastående havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymligt hörnradhus med enastående havsutsikt

Fakta Bilder

346m2 5 Sovrum i Portals

Detta enastående hörnradhus erbjuder inte bara ett exklusivt bostadsläge, utan också hisnande utsikt över det vidsträckta havet. Inbäddat i frodig grönska och omgiven av oförstörd natur, presenterar denna fastighet sig som en riktig pärla av lugn. Dess privilegierade läge gör att du kan nå stranden i Portals på bara några minuter till fots. Men det är inte bara närheten till stranden som kännetecknar denna fastighet. Huset har totalt fem rymliga sovrum, fördelade på olika våningar, samt 4 badrum. Masterrummet på övervåningen är en tillflyktsort i toppklass och har en fantastisk utsikt över havet. Det fullt utrustade köket med tillgång till trädgården lämnar inget att önska och det rymliga vardagsrummet / matsalen med öppen spis och angränsande terrass på bottenvåningen inbjuder dig att dröja kvar. Ett rymligt garage erbjuder plats för upp till två bilar, medan den generösa trädgården har en platt gräsmatta för barnen att leka på. Den perfekta miljön för familjer. En annan höjdpunkt i detta privata komplex är den gemensamma poolen, som smälter in perfekt i Medelhavslandskapet. Här kan du njuta av solen i en avslappnad atmosfär och prata med grannarna. Ytterligare egenskaper: Tvåglasfönster, luftkonditionering varm/kall, oljeuppvärmning, öppen spis, handdukstork.
 • Boyta

  346m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02UYH1
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 350 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: