Lavin Estates | Semesterhus med potential på gångavstånd till hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Semesterhus med potential på gångavstånd till hamnen

Fakta Bilder

355m2 6 Sovrum i Port Andratx

Detta semesterhus ligger på gångavstånd från alla bekvämligheter i Port Andratx, den framstående fiske- och småbåtshamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Tomten har utsikt över hamnen och en privat trädgård med gräsmatta. Fastigheten består av ett huvudhus, ett gästhus och en separat studio. Totalt finns sex sovrum med lika många badrum, ett garage och en swimmingpool. Andra extrafunktioner inkluderar golvvärme, öppen spis och ett larmsystem. Fastigheten är i behov av renovering.
 • Boyta

  355m2
 • Tomt

  1468m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02TEKN
 • Badrum

  6
 • Pris

  3 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: