Lavin Estates | Snygg lägenhet i ett lugnt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Snygg lägenhet i ett lugnt läge

Fakta Bilder

112m2 3 Sovrum i La Bonanova

Denna smakfulla fastighet erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och avkopplande boende. Bottenvåningen ligger i ett lugnt och eftertraktat läge i Bonanova. Området erbjuder dig den perfekta kombinationen av avskildhet och tillgänglighet till alla stadens bekvämligheter. Trädgården på bottenvåningen är utan tvekan en av höjdpunkterna i denna lägenhet. Här kan du njuta av naturen på din fritid och koppla av mitt i en grön oas. Trädgården är utformad med stor uppmärksamhet på detaljer och ger fastigheten en unik charm. Lägenheten är smakfullt inredd och erbjuder 3 sovrum och 2 badrum, varav ett är en suite. Det erbjuder tillräckligt med utrymme för familjen eller gästerna. Den öppna planlösningen med angränsande kök skapar en välkomnande och sällskaplig atmosfär. Den öppna spisen är perfekt för mysiga kvällar och ger rummet en varm och bekväm atmosfär. En unik möjlighet att bo i en lugn och välskött miljö. Det perfekta boendet för en långhelg eller för hela året. Övriga egenskaper: vackert mallorkinskt hus med endast 3 enheter, jacuzzi, elvärme, fläktar, förråd utomhus och litet tvättstuga inomhus.
 • Boyta

  112m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02T2V3
 • Badrum

  2
 • Pris

  740 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: