Lavin Estates | Snygg lägenhet i utmärkt område
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Snygg lägenhet i utmärkt område

Fakta Bilder

148m2 4 Sovrum i Cas Catala

Beläget i det lugna bostadsområdet Cas Catalá, erbjuder denna obefläckade lägenhet med underbar bostadsyta en välkommen fristad för antingen semesterägaren eller permanent bosatt. Lägenheten med 148m2 har en entré, rymligt vardagsrum med öppen planlösning och matsal med tillgång till en täckt terrass med grön utsikt. Flödande från vardagsrummet är ett välutrustat kök med en informell matplats, skafferi, en separat tvättstuga och förvaringsutrymme. Ett sovrum med eget badrum och ytterligare 3 dubbelrum och 3 badrum (två med eget badrum) kompletterar detta paket. Lägenheten har naturstengolv, varm och kall a / c, golvvärme och 2 privata underjordiska parkeringsplatser och ett förråd. Samhället är gated och erbjuder hissåtkomst från garaget och 2 gemensamma pooler. Två paddelbanor och en basketplan ligger inom en kort promenad och det finns också en skog tvärs över vägen för jogging eller hundpromenader. Inom 7 minuters promenad kan du nå den lilla Bugamvillas-stranden, Maricel Hotel och Calanova Marina. Palma ligger också 8 minuter bort med bil.
 • Boyta

  148m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02MECC
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 150 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: