Lavin Estates | Snygg modern villa i lugnt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Snygg modern villa i lugnt läge - Sold

Fakta Bilder

449m2 4 Sovrum i Costa d'en Blanes - Sold

Denna moderna villa har nyligen byggts och ligger på en mycket lugn gata i det eftertraktade området Costa d'en Blanes. Fastigheten erbjuder en bra distribution, massor av utomhusutrymme, en platt tomt och integritet. Två sovrum med eget badrum, plus det rymliga sovrummet med klädkammare och stort badrum, ligger på övervåningen i villan, alla med tillgång till en terrass. På bottenvåningen hittar vi det moderna och eleganta köket med öppen planlösning som integreras perfekt i den täckta utomhusterrassen med grillplats och det stora vardagsrummet och ytterligare ett gästsovrum med eget badrum. Denna nivå har tillgång till den vackra poolterrassen och utsikt över det gröna området och erbjuder många soltimmar tack vare söderorienteringen. Källaren erbjuder också gott om utrymme och kan användas som gym, biograf eller multifunktionsrum. Andra extrafunktioner är: uppvärmd utomhuspool, golvvärme genom värmepump, luftkonditionering, dubbelgarage, dubbelglasade fönster, hiss och fullt domotiskt system.
 • Boyta

  449m2
 • Tomt

  1350m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02SFAD
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: